ENERGIJA POMLADI le korak do morja | Hoteli Bernardin - Hoteli Bernardin
ENERGIJA POMLADILe korak do morja že za 46 eur
overlay

Še preden se vas loti spomladanska utrujenost, si privoščite spomladanski oddih.

Le korak do morja, na sami obali, vas pričakujemo v Hotelih Bernardin. Če vam je ljub aktiven ali sproščujoč oddih na morju, kjer vas bo spomladansko sonce že malce ogrelo, blagodejna klima pa bo odlično dela tako vašemu zdravju kot vaši duši ste na pravem mestu.

Le korak do morja vas čakajo gostoljubni ljudje, čudovita doživetja, odlična hrana, popolno udobje in ugodje, ki vam bodo odgnali spomladansko utrujenost. Če do nje ob tako kakovostnem oddihu sploh lahko pride.

  • Lokacije tik ob morju,
  • Notranji bazeni z ogrevano morsko vodo,
  • Fitness centri,
  • Pestra kulinarična ponudba,
  • Bogata animacija,
  • Pridih lokanle ponudbe z znamko Enjoy Local,
  • Raznovrstne kulturne in zabavne prireditve in dogodki v destinaciji.


REZERVIRAJTE SEDAJ in si zagotovite najlepše doživetje te pomladi! PONUDBA je OMEJENA.

Bernardin resort - Portorož

St. Bernardin Resort se nahaja le korak do morja, ob priljubljeni sprehajalni poti med Portorožem in Piranom. Hotel Histrion ****, s svojim morskim parkom nudi obilico zabave 365 dni v letu. Ambient je kot nalašč za popoln oddih, bodisi romantični, sprostitveni ali rekreativni. V resortu lahko uživate v morskem parku Laguna z ogrevano morsko vodo, v centrih dobrega počutja Paradise Spa in  Wellness Laguna, ki obsegata savne, različne masaže ter lepotne tretmaje. V sklopu hotela najdete tudi Casino Bernardin. 

Energija pomladi v Portorožu

Izbrani datumi med 28.5. - 8.6.2017

Hotel Histrion
Polpenzion v dvoposteljni sobi
že za 65,00 € po osebi na dan

Izbrani datumi med 21.5. - 25.5.2017

Hotel Vile Park
Polpenzion v dvoposteljni sobi
že za 56,00 € po osebi na dan

Salinera resort - Strunjan

Med Izolo in Portorožem se v objemu narave, v neposredni bližini Krajinskega parka Strunjan, skriva bioenergijski resort Salinera. Salinera je idealno zatočišče za tiste, ki cenijo mir, naravo in ugodno podnebje za popoln oddih. Hotel Salinera poleg ostalega ponuja vstop v notranji bazen z ogrevano morsko vodo in vabi v Wellness in Spa Syra, kjer bodo vašemu telesu povrnili ravnovesje in energijo. Izkoristite tradicionalne zdravilne metode in se sprostite v naravnem okolju, obdanem s čudovitim Bioenergijskim parkom. Salinera je tudi odlično izhodišče za sprehode, izlete in raziskovanje Strunjanske doline ter naravnega rezervata. 

Energija pomladi v Strunjanu

Izbrani datumi med 7.5. - 20.6.2017

Hotel Salinera
Polpenzion v dvoposteljni sobi
že za 48,00 € po osebi na dan

San Simon resort - Izola

Hotelsko naselje San Simon v Izoli se nahaja v bujnem mediteranskem okolju, v kraju, kjer so še danes vidni ostanki antičnega pristanišča Haliaetum. Bližina ribiškega mesta Izola, prijaznost in domačnost destinacije, gostom vzbuja občutek ugodja in željo po ponovnem obisku. V Hotelu Haliaetum se nahaja notranji bazen, v Hotelu Mirta pa Wellness in Spa Mirta, kjer poskrbijo za vitalnost vašega telesa z dodatkom mediteranskega pridiha. V hotelu Haliaetum je na voljo tudi fitnes ter restavracija s pogledom na morje. V okolici so športni objekti, ki vključujejo odbojko na mivki in teniška igrišča.

 


Energija pomladi v Izoli

Izbrani datumi med 17.5. - 13.6.2017

Hotel Haliaetum/dep. Mirta
Polpenzion v dvoposteljni sobi
že za 54,00 € po osebi na dan
Depandanse Korala, Perla, Palma in Sirena
Polpenzion v dvoposteljni sobi
že za 46,00 € po osebi na dan