SI

Še preden se vas loti spomladanska utrujenost, si privoščite spomladanski oddih.

Le korak do morja, na sami obali, vas pričakujemo v Hotelih Bernardin. Če vam je ljub aktiven ali sproščujoč oddih na morju, kjer vas bo spomladansko sonce že malce ogrelo, blagodejna klima pa bo odlično dela tako vašemu zdravju kot vaši duši ste na pravem mestu.

Le korak do morja vas čakajo gostoljubni ljudje, čudovita doživetja, odlična hrana, popolno udobje in ugodje, ki vam bodo odgnali spomladansko utrujenost. Če do nje ob tako kakovostnem oddihu sploh lahko pride.

  • Lokacije tik ob morju,
  • Notranji bazeni z ogrevano morsko vodo,
  • Fitness centri,
  • Pestra kulinarična ponudba,
  • Bogata animacija,
  • Pridih lokanle ponudbe z znamko Enjoy Local,
  • Raznovrstne kulturne in zabavne prireditve in dogodki v destinaciji.


REZERVIRAJTE SEDAJ in si zagotovite najlepše doživetje te pomladi! PONUDBA je OMEJENA.

POLNI ENERGIJE le korak do morja

Pomlad je čas, ki privabi vse aktivne na dan. Odkrijte in raziščite zanimivosti najlepših poti slovenske obale in si ustvarite številna barvita pomladna doživetja v objemu narave in blagodejne obmorske klime.

ENERGIJSKI POBEG le korak do morja

Najlepše, kar ljubljena oseba lahko podari osebi, ki jo ljubi, so čas, pozornost in ljubezen. Zato je pomlad najlepši trenutek, ki ga lahko podarite ljubljeni osebi. In kje čas teče bolj romantično, kot le korak do morja, kjer bo ostal v najlepšem spominu.ZLATA ENERGIJA le korak do morja

Vsi vam pravijo, da ste v obdobju, ko imate končno dovolj časa zase. Pa je to res? Zdi se, da se tudi vi izgubljate v morju obveznosti. Čeravno si jih veliko nakopljete sami, pa ste si za svoja zlata leta želeli malo več oddiha, druženja in sprostitve. Pomlad na obali je pravi korak, napolnite se z novo zlato energijo mediteranske klime in gostoljubja.

ENERGIJA GIBANJA le korak do morja

Če je vaš slogan: Bodite aktivni, bodite zdravi, bodite srečni, potem je prišel čas za počitnice, ki v vaš vsakdan prinesejo toliko aktivnosti, kot si jih le želite. Radi kolesarite, hodite s palicami in tečete po najlepših kotičkih slovenske obale? In to ob morju ali skozi romantične in zelene predele? Potem so Hoteli Bernardin prava odločitev za vaš aktivni spomladanski oddih.