Wellness Laguna - Hoteli Bernardin
SI
Previous
Next
Rezerviraj svojo namestitev!
Show menu

Wellness Laguna

Dobro jutro, dober dan ali dober večer. Vrata Wellness Laguna so gostom Hotela Histrion odprta vsak dan od 9. do 20. ure.

Wellness Laguna je center za celovito nego zdravja, lepote in dobrega počutja. Strokovnjakinje na področju nege kože vam bodo svetovale pri izbiri najbojše nege za vaš tip kože. Terapevtke na področju nege telesa in masaž pa bodo pripomogle k vašemu dobremu počutju in predvsem boljšemu zdravju. V Wellnessu se zavedamo pomena bogastva narave, zato vam posebej priporočamo blagodejne obloge s solinskim blatom, ki se uporabljajo v lepotilne in terapevtske namene. Pri nas je vsakdo, tako ženske kot moški, deležen celovitega pristopa.

Lokacija in kontakt

Hotel Histrion
Obala 2
6320 Portorož

T: (05) 695 89 01 
E: wellness.laguna@bernardingroup.si

Odpiralni čas: 
Vsak dan od 9.00 do 20.00 ure  

Ponudba Wellness Laguna

Priporočamo

Dnevi vrtnic 10.5. – 4.6.2017

  • Masaža  telesa in obraza, z oljem vrtnic 

60 min: cena 55,00 €

  • Piling telesa z vonjem vrtnic 

20 min: cena 20,00 €

  • Paket »Razvajanje v objemu vrtnic« (piling telesa + masaža telesa + masaža obraza): 

cena 60,00 €


Masaža: Najini trenutki razvajanja

ONA: masaža celega telesa z vrtničnim oljem (gospa dobi darilo presenečenja)                
ON: masaža celega telesa z oljem za sprostitev

40 min, 39,00€ 35,10 € / osebo

NOVO! Opojno dišeča masaža s svečami

Izjemno doživetje masaže pričnemo tako, da svečo segrejemo na primerno temperaturo.  Vsebina sveče je izjemnega vonja in je primerna posebej za učvrstitev in nahranitev  kože, boljši tonus ter drenažo. Z masažo celega telesa dosežemo globoko sprostitev.

60 min, 58€ / osebo

Vinska terapija

Sprostilni ritual za telo: s pilingom iz grozdnih pešk odstranimo odmrle celice in kožo pripravimo na masažo z grozdnim oljem, ki obnavlja celice in jo prijetno odišavi. Po negi je koža gladka in negovana.

70 min: 57 EUR

 


Enodnevni wellness paket POWER

-       Energijska terapija 60 min

Nega ponuja intenzivno poživitev kože ter popolno obnovo energije. Sestavine energijske terapije blagodejno pripomorejo k zdravemu videzu. Zagotavlja navlaženo, vitalno, svilnato gladko in napeto kožo. V postopek je vključen peeling in masaža celega telesa z energijskim balzamom.

-       Masaža obraza, dekolteja in lasišča 30 min

Blagodejna masaža blaži stres, lajša glavobol in zagotavlja boljše počutje, saj odpravlja napetost v vratu in glavi ter sprošča predel dekolteja. Akupresurna masažna tehnika z dodatkom eteričnih olj poživi in obnovi lasišče ter okrepi lase vse do korenin.

 90 min: 70 EUR

Darilni boni

Iščete primerno darilo za poslovne partnerje ali svoje najdražje? Darilo, s katerim se bodo lahko razvajali v sproščujočem okolju in si privoščili nekaj dragocenih trenutkov samo zase? Da bi vam lahko kar najbolj ustregli, smo naše darilne bone pripravili tako, da lahko nanje vpišemo katerokoli storitev iz naše ponudbe ali pa vrednost, ki omogoča prost izbor storitev ali kozmetičnih izdelkov za nego obraza in telesa. Nimate časa, da bi nas obiskali? 

V tem primeru nam sporočite svoje želje in podatke na tel. št.+3865 695 8901 ali na e-naslov wellness.laguna@bernardingroup.si in darilni bon vam bomo poslali po pošti.

Posebne ugodnosti za člane Triglava, Zdravstvene zavarovalnice, d.d. v Hotelih Bernardin

Ugodnost za člane Triglava, Zdravstvene zavarovalnice, d.d.:

  • Wellness darilni bon v vrednosti 15,00 € na osebo. Bon se lahko koristi v vseh Wellness centrih Hotelov Bernardin, pod pogojem, da se rezervira storitev v min. vrednosti 50,00 € in 2 dni pred izvedbo. 
  • 30 % popust na pol ali celodnevno karto za kopanje v morskem parku Laguna Bernardin.

(urejenost dopolnilnega zavarovanja se preverja prek spletne strani https://zavarovanec.zzzs.si/wps/portal/portali/azos/status_zavarovanja ali s pošiljanjem SMS sporočila  na tel. št. 031 771 009)