SI
Previous
Next
Rezerviraj svojo namestitev!
Show menu

Restavracije in bari

Restavracija Barka

V poletnem času se lahko na terasi restavracije Barka pogostite z morskimi specialitetami – izvirne sezonske jedi, sveže ribe, raki in školjke. Za ljubitelje okusnega mesa pripravljamo bogato ponudbo mesa na žaru ter mesnih specialitet. Poleg tega ponuja restavracija tudi bogat izbor vrhunskih vin.

Restavracija Pristan

Gostje hotela si jutranji zajtrk privoščijo v glavni restavraciji, ki se nahaja v prvem nadstropju hotela. Raznovrstna hrana in bogat samopostrežni zajtrk sta posebej namenjena tudi kolesarjem, saj se Hotel Histrion ponaša tudi z nazivom kolesarjem prijazen hotel. 

Restavracija Taverna Mediteran

V pritličju hotela je restavracija Taverna Mediteran, ki slovi po okusnih italijanskih jedeh, pripravljenih po izvirnih receptih, še posebej po jedeh z žara. Navdušila vas bo bogata izbira pic in testenin, s katerimi vam bomo postregli v zimskem vrtu ali na terasi z razgledom na morje.

Mesečeva restavracija

V Mesečevi restavraciji boste lahko uživali v pogledu na rdeče ožarjeno nebo ob sončnem zahodu, poslušali pomirjajoče šumenje morja ter preizkušali dobrote, ki jih pripravljajo naši kuharski mojstri. Restavracija se nahaja v prvem nadstropju Hotela Histrion poleg Casinoja Bernardin.

Bar na plaži Hotela Vile Park

V vročih dneh si lahko privoščite različne napitke, hitro hrano, sladoled ter uživate ob pogledu na morje. Nahaja se na hotelski plaži in je sezonskega značaja. 

Batana Piran

Batana, ena najstarejših picerij v Sloveniji, se nahaja ob vstopu na Tartinijev trg. V osrčju najlepšega mesta Slovenije vas bo pričakalo nasmejano osebje in vam postreglo s široko ponudbo pic, katerih recept je enak že več kot 40 let. Čudovit pogled na mandrač je neizbežen.