Dogajanje v Portorožu, Piranu in okolici| Hoteli Bernardin - Hoteli Bernardin
DOGAJA SEle korak do morja
overlay
Show menu

DOGAJA SE le korak do morja

Še dodaten razlog, da nas obiščete! Združite prijetno druženje z najdražjimi, naužijte se blagodejnega morskega zraka, uživajte v avtentični kulinariki, ki je pri nas ne manjka in se predajte pestremu dogajanju, ki vas bo navdušilo. Le korak do morja ni nikoli dolgčas, pestra ponudba dogodkov, druženja željnih in seveda, nismo pozabili niti na naše najmlajše.

Med pestrim dogajanjem, si boste starši lahko vzeli kakšno urico zase in uživali v sproščujočih tretmajih v naših Centrih dobrega počutja. Med tem pa se bodo vaši otroci zabavali v družbi profesionalnih in zabavnih animatorjev Hotelov Bernardin.

MINI CLUB BILLY

Billy je organizator zabav in dogodivščin za najmlajše

Billy je maskota Hotelov Bernardin in glavni krivec za dobro zabavo. Zaupajte svoje otroke Billy-u in jim s tem pričarajte nepozabna doživetja. Naj otroci sodelujejo v kreativnih delavnicah, tekmujejo v raznovrstnih družabnih igrah, se noro zabavajo ob morju, na Wibit-u, se pozabavajo v najlepši pižami, se udeležijo tematskih zabav in se zavrtijo ter pozabavajo z našimi animatorji.

AKTIVNO

Ne pozabite na gibanje na svežem zraku, Hoteli Bernardin skrbijo za vas

Da boste vedno čili in zdravi, smo za vas pripravili aktivni plan aktivnosti. Zaužijte naravo najlepših kotičkov slovenske obale in si tako privoščite sprehode in pohode, kolesarjenje po urejenih kolesarskih poteh, Hooping, Jogo in Pilates na plaži.

VEČERI POD ZVEZDAMI

Ko vročina popusti in nad nebom prva zvezdica zažari, takrat vemo, da je čas za zabavo. Pripravili smo pestro dogajanje in animacijski program, da bodo vaši poletni večeri izkoriščeni do popolnosti. 

PROMENADA OKUSOV

Vabljeni na gurmansko izkušnjo v St. Bernardin Resort, Strunjan Resort in San Simon Resort.
Da bo raziskovanje in razkrivanje novih okusov še bolj zanimivo smo za Bernardin Resort pripravili zgibanko, ki služi kot čudovito orodje za odkrivanje kulinaričnih kotičkov, ki jih morda še ne poznate. 
PROMENADA OKUSOV z najlepšimi razgledi vas vabi na nepozabno doživetje, namenjeno vašim brbončicam. 

Več >> 

Dogodki v kraju

Bernardin pod zvezdami

Vabimo vas na glasbeno in aktivno poletje - Bernardin pod zvezdami!

Ribiški praznik

18. avgust 2017 ob 20.00, po Izoli, Tradicionalni prazni Ribiški praznik - mala barka

Med morskimi jedmi nas bo letos na Lonki in Velikem trgu spremljala glasba Novih fosilov, Tinkare Kovač, Šukar, Primorskih fantov, Nine Pušlar, Lunce, zasedbe Mi trije, Pihalnega orkestra Izola, MoPZ Izola, ŽePZ Korte …

Več

16. Tartini festival

Tartini festival je mednarodni festival komorne glasbe, ki oživlja dela in duh v Piranu rojenega Giuseppa Tartinija 17.8. - 14.9.2017.

Vljudno vabljeni!

Kateri je tvoj najljubši kotiček?

Odkrij naše skrite kotičke Mediterana ali deli svoje najljubše. Objavi fotografijo na Instagramu z oznako #spotrevealed ali jo naloži spodaj.

Cuba dance festival 2017

Vljudno vabljeni!  Naši GOSTJE kar ne morajo prenehati plesati. To bo ZABAVA LETA, pridite! Več 

Istrski kolesarski maraton

Pridružite se nam na Istrskem kolesarskem maratonu. Zagotovite si ugodno namestitev z brezplačno prijavnino. Pohitite in rezervirajte še danes. 

Obstajajo številni dobri razlogi za udeležbo, saj je program primeren tako za vse rekreativne kolesarje, kakor tudi ostale ljubitelje aktivnega preživljanja prostega časa in družine. 

Od družabnih dogodkov do otroških in kulturnih prireditev. V Portorožu in Piranu se vedno dogaja! Poglejte si celoten program
*pridržujemo si pravico do spremembe programa