DOGAJA SE le korak do morja - Hoteli Bernardin
SI
DOGAJA SEle korak do morja
Show menu

DOGAJA SE le korak do morja

Še dodaten razlog, da nas obiščete! Združite prijetno druženje z najdražjimi, naužijte se blagodejnega morskega zraka, uživajte v avtentični kulinariki, ki je pri nas ne manjka in se predajte pestremu dogajanju, ki vas bo navdušilo. Le korak do morja ni nikoli dolgčas, pestra ponudba dogodkov, druženja željnih in seveda, nismo pozabili niti na naše najmlajše.

Med pestrim dogajanjem, si boste starši lahko vzeli kakšno urico zase in uživali v sproščujočih tretmajih v naših Centrih dobrega počutja. Med tem pa se bodo vaši otroci zabavali v družbi profesionalnih in zabavnih animatorjev Hotelov Bernardin.

OKUSI POD ZVEZDAMI Z ZVEZDAMA

Vrhunsko kulinarično doživetje!

Petek, 23.6. 2017 ob 19:30 uri, Restavracija Barka, St. Bernardin Resort

REZERVACIJE na tel: +386 5 695 3008 ali e-mail:

restavracija.barka@bernardingroup.si

Število mest je omejeno. 

   Več o dogodku >>

MINI DISCO v Hotelih Bernardin

Zavrtite se v plesnih ritmih in prisluhnite glasbi, ki smo jo pripravili za vaše najmlajše.  V Hotelih Bernardin želimo razvajati vaše otroke in poskrbeti za pozitivno energijo telesa in duha. Mini disko je pravi disco za najmlajše.

Več o dogodku >>

Rojstnodnevna zabava za najmlajše

Praznovanje otroških rojstnih dni v morskem parku Laguna Bernardin. Ponujamo 3 različne tematike rojstnih dnevov – izberite najboljše za svojega otroka.

Več o ponudbi >>

Billy je organizator zabav in dogodivščin za najmlajše

Billy je maskota Hotelov Bernardin in glavni krivec za dobro zabavo. Zaupajte svoje otroke Billy-u in jim s tem pričarajte nepozabna doživetja. Naj otroci sodelujejo v kreativnih delavnicah, tekmujejo v raznovrstnih družabnih igrah, poiščejo velikonočni skriti zaklad, se pozabavajo v najlepši pižami, se udeležijo tematskih zabav in se zavrtijo ter pozabavajo z našimi animatorji.

Več o dogodku >>

Morski park Laguna Bernardin

Razveselila vas bo neposredna bližina morja in krasen razgled, ki bo dodatno prispeval k boljšemu telesnemu in duševnemu počutju. Morski park Laguna Bernardin v Portorožu (znotraj Hotela Histrion) je največji bazenski kompleks z ogrevano morsko vodo na slovenski obali. Če si želite mir in počitek ali pa raj za družine z otroki, za vse uživače vodnih iger in vragolij, je to pravi kraj za vas.

Več >> 

Ne pozabite na gibanje na svežem zraku, Hoteli Bernardin skrbijo za vas

Da boste vedno čili in zdravi, smo za vas pripravili aktivni plan aktivnosti. Zaužijte naravo najlepših kotičkov slovenske obale in si tako privoščite sprehode in pohode, kolesarjenje po urejenih kolesarskih poteh, vodno aerobiko v Laguni Bernardin.

Dogodki v kraju

Vinofest

UGODNOST ZA GOSTE Hotelov Bernardin: s kodo, ki jo najdete na letakih VINOFEST na recepcijah Hotelov Bernardin (Grand Hotel Bernardin, Hotel Histrion, Hotel Vile Park) ugodneje do vstopnic. Monfort Portorož, 24.6.2017, ob 13:00 uri

Poletni festival

Poletni festival Piran, in sicer vsak večer od 23. julija do 6. avgusta 2017 s pričetkom ob 21. uri na velikem odru na Tartinijevem trgu. Vstop na vse dogodke je brezplačen. 

Portoroške noči

Vabljeni na tradicionalne Portoroške noči! 11.8. - 15.8.2017, ob 21:00

Ex tempore Piran

Piranski Ex-tempore je že desetletja izredno pomemben segment turistično kulturne ponudbe v Slovenski Istri in se tradicionalno dogaja v mesecu septembru.

Otroški festival - ZRNO SOLI

Vabljeni na ZRNO SOLI - Festival otroške ustvarjalnosti in živahnic, ki bo potekal na različnih lokacijah v Piranu (Tartinijev trg, Trg 1. maja, Židovski trg, Gledališče Tartini)

Festival Melodije morja in sonca

Izvajalci se bodo potegovali za veliko nagrado MMS 2017 in nagrade strokovne žirije za glasbo, besedilo, priredbo, izvedbo in nagrado za obetavnega izvajalca oz. avtorja - nagrado Danila Kocjančiča. Amfiteater Avditorija Portorož, 8.7.2017, ob 20:45 uri

Koncert: Severina

Vabljeni na koncert Severine in Nine Pušlar ter DJ Ney. Plaža Portorož, 22.7.2017, ob 20:00 
Od družabnih dogodkov do otroških in kulturnih prireditev. V Portorožu in Piranu se vedno dogaja! Poglejte si celoten program
*pridržujemo si pravico do spremembe programa