SI
Rezerviraj svojo namestitev!

Dobrodošli v Hotelih Bernardin

Družba Hoteli Bernardin, d.d  upravlja skupaj s 1.184 hotelskimi sobami na najatraktivnejšem delu slovenskega primorja. Na trgu nastopa s 6 hoteli in 3 sklopi apartmajev ter kampom z raznoliko ponudbo storitev za različne tržne segmente od poslovnega do počitniškega turizma. S tem je prevzela veliko družbeno odgovornost in vlogo prvega nosilca turistične dejavnosti slovenske Istre. Hoteli Bernardin, d.d. so ohranili blagovne znamke, ki so na trgu uveljavljene že štiri desetletja. Podjetje se predstavlja z blagovnimi znamkami St. Bernardin resort, San Simon resort, Salinera resort in Kamp Lucija.

Izberite vaše počitnice po meri

  • DRUŽINE

  • PARI

  • SENIORJI

  • AKTIVNI

10 RAZLOGOV
zakaj preživeti počitnice pri nas

< >

Lokacija

1. Portorož in Piran

Dve dih jemajoči mesti obiskovalcem ponujata avtentično kulturno raznolikost. Piran s svojim pridihom beneške monarhije ponuja privlačno zgodovino z navdihom modernizma. S svojo zapeljivostjo očara vsakega obiskovalca, ki med sprehodom po ulicah pozabi na čas.

Portorož "kopališče svetovnega slovesa“, kot so ga imenovali v času Avstro-Ogrske, leži v čudovitem, zavetrnem zalivu. Na eni strani ga obdajajo ene najstarejših solin v Evropi, na drugi značilni istrski grički z oljčnimi nasadi, vinogradi, sadnim drevjem.

Več
Naslednja lokacija >

2. Strunjan

Naselje, ki se razteza ob slovenski obali med Izolo in Piranom, je nastalo v dolini reke Roja, vzdolž solin in na okoliških hribih. Krajinski park Sečoveljske soline je zavarovan že od leta 1990, ko so ga proglasili za naravni rezervat.

Več
Naslednja lokacija >

3. Izola

Staro mediteransko mestece Izola se naslanja na jugozahodno obalo Tržaškega zaliva, kjer se pristna tradicija ribištva in vinarstva, mistični sledovi preteklosti ter prijaznost domačinov stapljajo v nepozaben mozaik doživetij. Temperamentni utrip mesta in romantični značaj kar vabita v svoje naročje, zato pravijo, da Izole ne pozabiš nikoli.

Več
Naslednja lokacija >

Najlepša doživetja